Гром и удри во телефонот додека снимаше бура

 
 

Додека Трејси Катлоу со телефон симала бура од својот прозорец воопшто не ни помислувала дека нешто ќе и се случи ниту пак што ќе сними.

На неверојатната снимка, која ја објави на Фејсбук се гледа моментот кога нејзиниот телефон го погодува гром. Шансите да се случи тоа е една спрема 700.000, а тоа да ви се случи додека држите телефон во рака е уште помала. меѓутоа Трејси од Шкотска токму тоа го доживеа. Остана жива и се е во ред со жената…

(258)

Вашиот коментар