Групна тепачка: Се тепаа жени во бурки

Пет жени се степале на улица во Саудиска Арабија. Во текот на тепачката, едната од жените, своето дете го остава на улица и продолжува да се тепа.

Видеото го снимиле случајни минувачи.

(152)

 
 

Вашиот коментар