Дали микробрановите печки ги уништуваат витамините во храната?

 
 

Многу луѓе избегнуваат да ги користат микробрановите печки, плашејќи се како тие влијаат на молекуларната структура на храната, арно ама, најновите истражувања носат некои докази кои може и да ве изненадат…

(105)

Вашиот коментар