Да му го дадеш Водно на овој, ќе го стокми за еден ден

Момаков цепи дрва како од шала и тоа со по една секира во секоја рака. Видеово не го препорачуваме за луѓе кои бранат зеленила од власт која пробува да гради нешто на тоа место.

(274)

 
 

Вашиот коментар