Еве како да си изградите примитивен базен во дворот, во бавчата, во нивата…

 
 

Пред да почнете да хејтате за нешто во видеото, ајде да видиме со што работат младичите. Значи, они со бамбус, вие можете со некој друг тип на дрво, мачкаат со глина најверојатно, глина има и кај нас, остават да се исуши за да не пропушта и после само полнат со вода. Ако некој од вас има некаков предлог да даде слободно нека се изрази во коментар на овој пост, па ќе разглабаме после како да копаме базени на секоја слободна површина…

(273)

Вашиот коментар