Еве како за две минути самите да направите клуч за сите брави!

 
 

Oва видео може да ви биде од голема корист доколку сакате да имате уште еден клуч копија на оригиналот. На прв поглед сигурно ќе се запрашате од каква корист е греењето на клучот со запалка, но погледнете што се случува потоа.

(380)

Вашиот коментар