Жена за влакно избегна трагедија – погледнете каква среќа имаше оваа Русинка

 
 

Во местото Николина Гора, Русинка која ги изнела кучињата на шетање, или има шесто сетило или неверојатна среќа.

Таа кучињата ги внела во ограден дел од парк и ги пуштила слободно да шетаат. Животните само што протрчале, а таа гргнала кон нив, во капијата се забило такси возило со полна брзина,точно каде што таа стоеше само три секунди предходно.

(815)

Вашиот коментар