Забите ви се пожолтени? Еве како да ги обелите природно за само 3 минути

 
 

Забите ви се пожолтени? Еве како да ги обелите природно за само 3 минути.  Се што ви треба е лимон и сода бикарбона. За повеќе, погледнете во видеото:

(131)

Вашиот коментар