Зошто се иде со куче на одмор

 
 

Многу луѓе одлучуваат да одат на одмор сами или евентуално со роднини, но ретко кој одлучува да оди со куче. Кучево демонстрираше зошто е неопходно да го однесеш и него на одмор. За разлика од луѓето кои може нешто да им го одвлече вниманието и детето да го изгубат на плажа, тоа цело време го пази и дури кога има малце поголеми бранови го повлекува на сигурно. Абе куче си е куче.

(111)

Вашиот коментар