Како денешните деца реагираат на музиката на Мадона?

 
 

Кога ќе им пуштите видеа на Мадона на деца родени во новиот милениум, нивните реакции се бесценети. Што мислат денешните деца за Кралицата на поп-музиката?

(13)

Вашиот коментар