Како не се држи пожарникарско црево?

 
 

Перуански пожарникари учат како се држи црево за гаснење пожар. Бидејќи млазот е јак, потребни се 4 пожарникари само за да имаат стабилност. За нивна несреќа, еден зезнува работа.

(133)

Вашиот коментар