Кога кармата ќе те снајде среде улица

 
 

Кармата на делот среде Австралија.

Имено, еден возач имал камера во својот автомобил и при една ситуација снимил непримерен пешак во Австралија.

Автомобилот се приближувал до пешачкиот премин, а црвено светло било вклучено во моментот кога еден пешак зачекорил на тротоарот. Сметајќи дека возачот се движи многу брзо, пешакот одмавнал со раката и нервозно гестикулирал во правец кон возачот. Но, тогаш стигнала кармата, погледнете го урнебесното видео:

(487)

Вашиот коментар