Кога полицајците ќе одлучат да се пресметаат меѓусебно

 
 

Двајца полицајци се тепале сред улица додека шокираните минувачи ги гледале и се обидувале да ги разделат.

Иако не е познато во кој дел од светот настанала оваа снимка, изгледа дека тие опасно се скралае, затоа што летаат тупаници на сите страни.

Минувачите успеале да ги разделат, но само на кратко, затоа што набргу повторно започнала тепачката.

(130)

Вашиот коментар