Компилација од морничави спасувања во последен миг

 
 

Не залудно постои изреката „среќа во несреќа“.

Некои луѓе едноставно се родени под среќна ѕвезда, дури и во најстрашните моменти од кои крвта ќе ви се заледи.

Погледнете ја оваа компилација од застрашувачки моменти за спасување глава во последен миг.

(175)

Вашиот коментар