Корисен совет: Отворете конзерва со лажица за 30 секунди

 
 

Можеби досега сте се нашле во ситуација да треба да отворите конзерва, а во близина да немате отворач. Овој совет ќе ви користи при евентуална следна таква ситуација.

Наместо отворач за конзерви може да користите лажица. Со мал притисок ќе ја отворите конзервата за триесетина секунди.

Во видеото погледнете ја постапката.

(334)

Вашиот коментар