Куче возело автомобил во рикверц еден час!!!

 
 

Кучето го ставило менувачот во рикверц и дури еден час возело автомобилот во круг.

Овој неверојатен потфат се случил на Флорида кога куче од расата лабрадор влегло во колата на својот газда го ставило менувачот во рикверц и автомобилот еден час се вртел во круг.

Црниот лабрадор бил зад воланот на автомобилот кој бил оставен да работи на улица од анонимен сопственик.

Сепак за среќа се завршило добро и под надзор на полицијата, во инцидентот никој не бил повреден.

(44)

Вашиот коментар