Магионичар каков што не сте виделе досега

 
 

Лиоз Шем Тов е магионичар од Израел кој решил да си ја проба својата среќа во „Австралија има талент“. Магичните трикови на Лиз, ако може така да се наречат, се несекојдневни и никој не може да предвиди што следно ќе направи.

(358)

Вашиот коментар