Маж мора да знае да ги бира своите битки

 
 

Искуството во проценување на ситуацијата се сведува на тоа да не се прецениш себе, ниту да го потцениш другиот, па макар тоа било и петел. Во спротивно имаш ова.

(23)

Вашиот коментар