Македонски вестерн: Последното цивилизирано племе

 
 

Видете вака, ова чудо трае околу 19 минути и е толку анбиливибл што веројатно ќе стане култно видео меѓу (јако напушените) љубители на филмската уметност. Финтата е да се одгледа цело, без скокање. А после да најдете друг и да му кажете: „Финтата е да се одгледа цело, без скокање“. Само така ќе го одложите поривот да го убиете оној кој ве натерал да го одгледате цело, без скокање. А генијално е, јебеш му матер!

(131)

Вашиот коментар