Мал боксер, голем дибек. Очекуван резултат…

 
 

Од местото Нур Султан, Казахстан, доаѓа снимка од брутална тепачка.

На влезот на една зграда, гледаме крупен човек со брада како се расправа со човек многу помал од него.

И додека се чини дека сè ќе заврши лошо за понискиот човек, има пресврт во моментот на нападот!

Имено, нападнатиот човек е очигледно експерт за боречки вештини, а наскоро со неколку вешти удари го нокаутирал брадестиот.

Луѓето наскоро се собраа околу човекот на земјата, кој после некое време се освестил.

(739)

Вашиот коментар