Најгледаните сцени од хорор филмови

 
 

Речиси секој сака добар хорор филм што ќе го исплаши, но некои од овие сцени се попопуларни и од самите филмови. Без разлика дали луѓето ги гледале одново и одново поради специјалните ефекти, дијалогот или стравот што им го предизвикале, ова се сцени што ќе ги препознае секој фан на жанрот.

Од „Get Out“ и „The Shining“, па сè до „The Blair Witch Project“ и „Child’s Play“, ова се најгледаните сцени од хорор филмови на сите времиња.

(77)

Вашиот коментар