Најненормалните 10 видеа од Русија

 
 

Русија е во најмала рака лудо место и ако малку си го користел интернетот последнава декада, дефинитивно си налетал на неколку од ненормалните видеа кој ни доаѓаат од Русија. Сега, фино лепо, спакувани во една компилација, најненормалните 10 видеа кој ни доаѓаат од таму.

(268)

Вашиот коментар