Најстравичните нокаути во UFC (видео)

Кога ударот ќе го погоди вистинското место во рамки на една UFC борба, нокаутот е неизбежен и стравичен. Еве го изборот на најопасни нокаути во историјата на UFC.

(56)

 
 

Вашиот коментар