Неодоливо – Деца првпат пробуваат газиран сок

 
 

Децата обожаваат газирани сокови. Најмногу сакаат да пијат газирано кога се мали и не смеат. Погледнете го видеото со реакциите на неколку деца кога првпат пробуваат газиран сок.

(247)

Вашиот коментар