Не е пиштол за секој

 
 

Момциве отишле на стрелиште за да направат слики за фејсбук и да покажат дека се јаки момци. Арно ама со полн пиштол не се игра, а тоа го знае и инструкторот кој ги избрка од стрелиштето пред да направат некаква поголема беља.

(523)

Вашиот коментар