Не се сите создадени за спортски игри на вода

 
 

Не може секој успешно да скокне во вода од даска или од карпа, ниту без потешкотии да се качи на нова модерна огромна гума за во вода. Компилација од неуспешни обиди со игри на вода.

(30)

Вашиот коментар