Ниту калуѓерките не се што беа: „Хард-кор“ забава на која уживаат!

 
 

Музиката е универзален јазик, нели…не треба муабетење за да се разберете…или ви се допаѓа или не…

Но, диџејот кој пуштал музика на оваа забава за свештени лица,поточно калуѓерки, и тоа како умеел да го погоди вкусот на овие жеми на различна возраст…

Погледнете како поскокнуваат во ритамот на музиката, снимаат и се насмеани…

Музика и се’ е можно!

(62)

Вашиот коментар