Ново Ваков магионичар не сте виделе до сега

 
 

Лиоз Шем Тов доаѓа од Израел и се пријавил на „Америка има талент“ како менталист-магионичар. За разлика од другите магионичари, Лиоз покажува како ги изведува своите трикови. Ваков магионичар до сега не се виделе.

(160)

Вашиот коментар