Ново Возач на скутер на вода за малку ќе погинеше при допир со танкер

 
 

Колку треба да си глуп за да возиш со скутер на вода во близина на танкер, па уште и да сакаш да го допреш танкерот? Момаков очигледно нема три чисти.

(383)

Вашиот коментар