Отварање хотелска врата само со тврда хартија

 
 

Има причина зошто некои хотели се поскапи од другите. Освен услугата, хотелите нудат и безбедност. Овој на пример не го нуди тоа чим момакот успеа да ја отвори вратата само со тврда хартија.

(22)

Вашиот коментар