Откриена измама долга 10 години: Погледнете како ни продаваат „свеж и здрав“ зеленчук

Оваа пракса трае вели десет години и за жал овие луѓе не гледаат ништо спорно во тоа. Гледате ли вие?

Голем, сјаен, преубав зеленчук? После ова видео добро ќе размислите пред повторно да купувате зеленчук од продавниците.

Оваа видео снимка направена во Индија открива како стариот зеленчук се меша со свеж, а недостатоците на стариот се прекриваат со разно разни хемикалии. Наводно ова се прави низ цел свет.

Погледнете го видеото:

 
 

(462)

  
 

Вашиот коментар