Повикале “нинџа желка” на детски роденден, а тој ги оставил децата и се фатил за оро!

 
 

Со целосна “работна облека”, еден забавувач имал задача на детски роденден да ги забавува децата, облечен како нинџа желката Леонардо.

Но, кога го завршил својот термин со децата, сакал да се опушти, па изиграл едно ужичко оро. Не му сметала ниту “униформата”, а сигурно дека под неа му било пеколно жешко.

Погледнете како изгледало тоа:

(367)

Вашиот коментар