Позната причината зошто Guns & Roses го откажале концертот во Пакистан…

Видеово доаѓа од Пакистан, а на него разбеснетите пакистански рокери свират кавер од sweet child of mine. По гостувањето во емисијата Аксел и Слеш веднаш извршуваат самоубиство…

(131)

 
 

Вашиот коментар