Полјаците го направија првото вагинално пиво во светот

 
 

Полската компанија The Order of Yoni направи пијалок за кој тврди дека е првото вагинално пиво на светот кое ја содржи есенцијата на женственоста.

„Користејќи висока технолошка микробиологија, ја изолираме, истражуваме и подготвуваме млечната киселина од вагиналните бактерии која е уникатна за жената“, наведуваат од полската компанија во дел од објаснувањето за нивниот производ.

„Потоа, лактобацилите ги пренесуваат женски карактеристики како привлечност, убавина и гламур на пивото и другите продукти, претворајќи ги во танц со убавата божица“, велат од компанијата.

(342)

Вашиот коментар