Престанете да мочате по базени. Хлорот не функционира баш онака како што си мислите…

 
 

Нема секој отворено да признае дека врши мала нужда во базени, ама се случува. Анонимно истражување во 2012 година донесе заклучок дека 19 проценти од возрасните испитаници отворено признале дека мочаат во базен. Хлорот, е тоа е друга приказна…

(34)

Вашиот коментар