Прошетка во подземните тунели на Бруклин во кои „старее“ најквалитетниот кашкавал

 
 

Кашкавалот се остава да старее на строго контролирана температура и влажност на воздухор за да „се расипе“ на правилен и вкусен начин. Многу фарми кои произведуваат кашкавал го даваат во рацете на овие професионалци за да добијат многу повреден производ од оригиналниот.

(48)

Вашиот коментар