Ризичен леб новинарски…

 
 

Репортажата од протестот за легализација на марихуаната не одеше како што планираше новинарот. Протестот се одржа во Колумбија, а новинарот реши да известува во живо од местото на настанот. Останатото е историја…

(33)

Вашиот коментар