Русин се нурна до 130 метри без воздух и постави нов светски рекорд

 
 

Алексеј Молчанов постави нов светски рекорд во нуркање без кислород. Тој се нурна на 130 метри и успеа да исплива за помалку од 4 минути.

(100)

Вашиот коментар