Сакаше да биде кавалер, за малку ќе останеше инвалид

 
 

Паркирањето знае да биде стресно дури и за искусните возачи, а оваа снимка од Јутуб покажува колку оваа возачка вештина е “меч со две острици“.

Момчето кое и помагало на девојката да се паркира, за малку ќе зажалело поради понудата за помош откако таа со автомобилот се доближила до ѕидот.

(124)

Вашиот коментар