Сваќе мори

 
 

Не е секоја сваќа за на оро. Оваа на пример сигурно го собрала целото внимание, па сватовите заборавиле на чија свадба се дојдени. Среќа не играат пајдушко. Тогаш можеби и жртви ќе имаше.

(3342)

Вашиот коментар