Се обиде да „погали“ крокодил, па за малку не остана без рака

 
 

„Крокодилот фино постапи! Човекот тоа и го заслужи”; „Овој човек треба да биде уапсен поради вознемирување на дивите животни“, се само дел од коментарите на социјалните мрежи. Што да се каже кога некој мисли дека може да се гали крокодил…

(106)

Вашиот коментар