Синџирот на исхрана во човечка смисла

 
 

Средната риба влетува во некој билјард клуб или што год да е, и мангупски се внесува во фаца на малата риба, која знае дека ќотекот е неизбежен. Арно ама, она што средната риба не го знае е дека во ќошот лабаво си седат двете големи риби, на кои не им се допаѓа кога некој ќе дојде да им ја мати водата без нивен допуст. Лекција живота за средните риби…

(647)

Вашиот коментар