И Бетмен го сопре полиција

 
 

Полицијата не бира кого сопира, па така и Бетмен не остана имун на законите. Полицајка го сопира заради сообраќаен прекршок, но изгледа поради неговата слава во филмскиот свет овојпат помина само со опомена.

(118)

Вашиот коментар