Среќен почеток на учебната година, само пет… Ах, не…

 
 

Во некое си основно училиште во Русија, директорката сакала да им посака среќен почеток на учебната година и многу „петки“ на учениците. Замислата е едноставна: Да се пушти балон во форма на бројот „5“ во воздухот. Реализацијата, меѓутоа, не беше на ниво. Некој би ја оценил со „доволна“.

(28)

Вашиот коментар