Танц околу шипка на врв на облакодер!!

 
 

Атрактивна руска танчарка без никаква заштита изведе „смртоносна“ кореографија на шипка на врв на висока зграда.

27 годишната танчарка од Русија , Марија  Корженевскаја  извела танц околу шипка на врвот на еден облакодер во градот Воронеж и тоа без никакви безбедносни мерки.

Атрактивната девојка опасната точка ја извела исто тако тоа да го прави на под на земјата , а не на 100 метри високо на врвот на една зграда.

Видеото од танцот на шипка  потоа го поставила на социјалните мрежи, каде за многу краток период имало околу 30 000 прегледи.

(78)

Вашиот коментар