Таткото ја донесе невестата до олтарот и тоа со мотокултиватор

 
 

Сме виделе невести кои се возат во камиони, трактори, мотори…., но на мотокултиватор, на никој не би му паднало на памет. Венчавка во Долно Ситно кај Сплит го привлече целото внимание на јавноста, токму поради тоа.

Всушност, “виновник” за ова оригинално видео е таткото на невестата, кој одлучил неговата најмила до олтарот да ја однесе со мотокултиватор.

Погледнете:

(207)

Вашиот коментар