Тајна норвешка занимација на денот

 
 

Ти ги мислиш убиј боже досадни, они да ти биле нација на каскадери. Ви претставуваме натпревар во фрлање во базен на стомак, или како што локално го викаат „смртен скок“.

(120)

Вашиот коментар