Трејлерот за новиот филм со Вуди Харелсон, Zombieland 2: Double Tap

 
 

Цела декада помина од првиот Zombieland кој стана хит и култен класик во својот жарн, а сега старо новата екипа се најде и ни го носат Zombieland 2: Double Tap, излегува во октомври, а на саглам торент очекувајте го во ноември…

(52)

Вашиот коментар