Фасцинантна сцена на ноќното небо, 800 дронови формираат облик на авион

 
 

Како изгледа кога 800 дронови формираат облик на авион на ноќното небо видоа сите што присуствуваа на авијациската конвенција во Нанчанг, Кина.

Дроновите формираа облик на хеликоптер и на стар авион.

Целта на настанот е да се поттикнат поголеми вложувања во авијацијата во Нанчанг, јавуваат медиумите.

(67)

Вашиот коментар