Фејл компилација: Од играчка-плачка на базен

 
 

Летото значи бескрајна забава и авантури покрај вода. Сепак, луѓето не се најпаметни кога станува збор за пробување нешто ново и прават непромислени потези што завршуваат неславно.

Ова се најголемите фејлови на базен, од кои повеќето се надеваме поминале без поголеми повреди.

(32)

Вашиот коментар